AB trafikksenter - Her for deg med supertilbud !!!

AB TRAFIKKSENTER AS

AB trafikksenter - Her for deg med supertilbud !!!

Den siste tiden har vært en utfordring for mange, men også en tid som har åpnet for nye muligheter. Mange har brukt denne tiden til å investere i seg selv, investere i fremtiden sin eller bare utfordre seg selv.

 

Abtrafikksenter har i den tøffe tiden gjort sitt beste for å ivareta elvenes interesse. Bare siden starten av 2021 har vi totalt hatt 66 førerprøver, med over 90 % bestått. Vi ønsker å takke alle våre lærere som har lagt inn den ekstra innsatsen det siste året, og sørget for at elevene våre har fått kvalitetsopplæring. Vi har trafikklærere som mange års erfaring, pedagogisk utdannelse og leder utdanning, som vi bruker til å gi elevene våre det ekstra. Heldigvis har det slått positivt ut på resultatet for elevene våre.

 

Det er ikke bare på bil vi har levert gode resultater. I sesong 2021 hadde vi 90 % bestått på to hjul også. Vi hadde 100 % bestått på A1, og A2, kun 2 stryk på klasse A gjennom hele sesongen. Disse resultatene hadde ikke vært mulige uten samarbeidet mellom elevene våre og lærerne våre.

 

Ønsker du kvalitetsopplæring har vi gode tilbud på Motorsykkel, Bil, og Tilhenger nå. Ta gjerne kontakt med Tom Melby for en hyggelig samtale og veiledning. Tom har veiledet mange til å velge riktig, og håper på å hjelpe enda fler. Ring gjerne 90 17 30 71, avtal et møte eller bare en kaffe pause med oss.

 

Hilsen

Team AB

Ta kontakt

Messenger