Juletilbud 2021

AB TRAFIKKSENTER AS

Juletilbud 2021

Den siste tiden har vært en utfordring for mange, men endelig kan vi se mot gode tider og nye muligheter. Vi kan snart glede oss til jul med god mat, gaver, venner og familie. Vi på ABtrafikksenter har utarbeidet noen forslag til nyttige gaver du kan spandere på deg selv eller gi til dine nærmeste. En gave fra oss er en investering i fremtiden.

 

Vi på ABtrafikksenter har alltid hatt elvenes interesse som hovedfokus og tilpasset opplæringen til elvenes behov. Det er grunnen til at vi i det siste året har hatt 90 % bestått på gjennomførte førerprøver. Vi har trafikklærere som har mange års erfaring og pedagogisk utdannelse, som vi bruker til å gi elevene våre det lille ekstra. Heldigvis har det slått positivt ut på resultatene for elevene våre

 

Ønsker du kvalitetsopplæring har vi gode tilbud på Motorsykkel, Bil, og Tilhenger nå. Ta gjerne kontakt med Tom Melby for en hyggelig samtale og veiledning. Tom har veiledet mange til å velge riktig, og håper på å hjelpe enda flere. Ring gjerne 90 17 30 71, avtal et møte eller bare en kaffe pause med oss.

 

Hilsen

Team AB

 

Finansering

I samarbeid med Ekspress Bank tilbyr vi betalingsutsettelse på 4, 6 eller 9 måneder eller delbetaling opptil 36 måneder. Du kan søke om utsettelse eller delbetaling fra 2.000 - 75.000 kr.

Ta kontakt

Messenger