Personvern

10 ÅRS JUBILEUM

Behandling av personopplysninger

Denne websiden er utviklet av TABS AS for AB Trafikksenter AS avd. Rommen.
TABS AS er databehandler for AB Trafikksenter AS avd. Rommen.

Opplysninger om deg og din bruk av tjenesten

Informasjon som vises på websiden og/eller som du registrerer på websiden er knyttet til kundeforholdet mellom deg og AB Trafikksenter AS avd. Rommen.

Opplysninger og annen informasjon du måtte angi på denne websiden videreformidles til AB Trafikksenter AS avd. Rommen.

Det er trafikkskolen som er ansvarlig for behandling av dine personopplysninger. Som eier av dine egne personopplysninger har du rett til innsyn i egne opplysninger og har rett til å få data rettet og slettet med visse forbehold.

Har du spørsmål om hvordan dine personopplysninger blir behandlet som du ikke finner svar på her - eller ønsker du innsyn, retting eller sletting av data - kan du kontakte AB Trafikksenter AS avd. Rommen som er ansvarlig for behandlingen av dine data.

Teknisk informasjon

For å kunne levere tjenesten, for å tilby en best mulig brukeropplevelse til deg og for å kunne tilby support, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Vi behandler informasjon om hva slags nettleser du bruker, IP-adressen din, landingsside og besøkshistorikk.

Som de fleste nettsteder benytter websiden seg av informasjonskapsler (cookies). En informasjonskapsel er en tekstfil som ved besøk på, eller interaksjon med, en nettside legges i din nettlesers internminne. Websiden bruker informasjonskapsler til statistikk, i den hensikt å kunne gjøre nettsidene våre enda mer brukervennlige.

I informasjonskapslene lagres IP-adresse, hvilken nettleser og operativsystem som benyttes, samt data over besøkte undersider med dato/tidspunkt for besøket. Vi lagrer aldri informasjon som kan identifisere brukeren.

Ved å bruke websiden samtykker du til at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Hvis du ikke ønsker å samtykke til dette, kan du administrere bruken av informasjonskapsler i din nettleser.

Det kan du lese mer om her: https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/

Kommende aktiviteter

Trafikalt grunnkurs med førstehjelp (TG)

24. feb / AB Trafikksenter, Nedre Rommen 1 / 1.000 kr

Lastsikringskurs tilhenger (B96)

26. feb / Abtrafikksenter - Nedre Rommen 1 / 1.500 kr

Førstehjelp for elever uten trafikalt grunnkurs (TG)

27. feb / AB Trafikksenter, Nedre Rommen 1 / 900 kr

Grunnkurs MC (A)

2. mars / Nedre Rommen 1 / 890 kr

Ta kontakt

Adresse

NEDRE ROMMEN 1

0988 OSLO

221 09 250

kristine@abtrafikksenter.no

Messenger